Om os

Scan-Plast har i mange år udviklet, produceret og markedsført produkter fremstillet, i unikke kompositmaterialer, som vi leverer til en lang række brancher og formål.

Vores store ekspertise, mangeårige erfaring samt kompositmaterialernes unikke egenskaber, sikrer innovative og fordelagtige produkter, således at vi, til hver en tid, kan være vores kunder en attraktiv leverandør og kompetent samarbejds partner.

Vores motto er styrke – fleksibilitet – holdbarhed, hvilket er gældende såvel for vores produkter som virksomhedens kultur.

BRANCHER

SCAN-PLAST FØRER ET STORT OG VARIERET PROGRAM AF PRODUKTER TIL MANGE FORSKELLIGE BRANCHER.

Produkterne er hovedsageligt fremstillet i fiberarmerede kompositmaterialer, der med unikke egenskaber som korrosionsbestandighed, kemisk resistens, stor styrke, designfrihed, termisk og elektrisk isolation, lav vægt, vejrbestandighed, lang levetid, minimal vedligeholdelse, mm. har væsentlige anvendelsesfordele i alle brancher.

De moderne kompositmaterialer er fremtidens materialer. Kompositmaterialernes innoverende og uovertrufne materialetekniske egenskaber, bidrager i høj grad til udvikling af de nye bæredygtige produkter og løsninger, der er nødvendige for en bæredygtig fremtid.

Vores fulde produktprogram kan ses her: https://www.scan-plast.dk/

Komposit

Komposit kommer af det latinske ord »componere«. Komposit materialer opstår, når to eller flere stoffer kombineres (fysisk og ikke kemisk). Derved oprettes et nyt materiale med specielle, tilsigtede og overlegne egenskaber.

De materialetekniske egenskaber er således en funktion af stoffernes kvaliteter og egenskaber, kombinationer af stofferne (matrix, armering, hærder, additiver) samt produktions processer og -forhold.

Komposit har, på mange områder, erstattet traditionelle materialer som stål, træ og beton, og i dag fremstilles eksempelvis fly, tog, skibe og tanke i overvejende grad af kompositmaterialer. Kompositmaterialer kan genbruges både med og uden forarbejdning.

En international familie

Scan-Plast Holstebro

Scan-Plast Grobina

Tunetanken Vejen

Scan-Plast Liepaja

Scan-Plast Feldborg

Scan-Plast Liepaja

Scan-Plast Chișinău