Galleri

Galleri

Madpakkehuse

Scan-Plast præfabrikerede madpakkehuse er optimale til madpakkespisning for børnehaver og skoleklasser på tur.

Toiletbygning Havn

Toiletbygning »Havn« er en god løsning til f.x. havne og strande. »Havn« bliver typisk anvendt som offentlig toiletbygning.

Tørkloset Muldtoilet

Scan-Plast muldtoilet er et miljøvenligt toilet til opstilling på fx shelterpladser, overnatningspladser eller kanopladser.

Omklædningskabiner

Scan-Plast præfabrikerede omklædningskabiner har mange anvendelsesmuligheder og er optimale til opstilling på f.eks. strande, parkeringspladser, i parker m.v.

Strand Tørkloset

Tørkloset til opstilling på strande m.m.

Toiletbygning Type 15

Toiletbygningen er indrettet med 1 stk. fælles dame/herre/handicap toiletrum. Toiletbygning Type 15 kan leveres med teknikrum og søjlegangstag.

Campinghytter

Scan-Plast campinghytter leveres præfabrikerede, i høj kvalitet. Hytterne leveres op til størrelse 35m².

Tørkloset Dobbelt kabine

Tørkloset Dobbelt kabine er et miljø- og handicapvenligt tørkloset, der er beregnet for stationær opstilling på steder uden kloak-, vand- og el-tilslutning f.eks. ved raste- og holdepladser, strande, seværdigheder, kanosejladspladser, spejderhytter osv.

Installationsbygning, Type M

Ved en kundespecifik toiletbygning er det kunden, der bestemmer. Fx arkitektur, indretning, materialevalg, udstyr mv.

Installationsbygninger

Scan-plast tilbyder forskellige præfabrikerede installationsbygninger. Vælg i mellem typer og størrelser.

Informationsbygning

Informationsbygning til opstilling i naturområder, parker, anlæg, rastepladser, seværdigheder m.m.

Naturet III

Naturet III er et miljøvenligt tørkloset, der er beregnet for stationær opstilling på steder uden kloak-, vand- og el-tilslutning f.eks. ved raste- og holdepladser, strande, seværdigheder, kanosejladspladser, spejderhytter osv.

Toiletkabiner

Scan-Plast toiletkabiner er præsentable, luksuriøse og miljøvenlige og beregnet til stationær opstilling på steder uden kloak-, vand- og el-tilslutning f.eks. ved raste- og holdepladser, strande, seværdigheder, kano- og sejladspladser, spejderhytter m.m.

Toiletvogne

Scan-Plast toiletvogn er ideelle, hvis der er brug for en mobil toiletløsning f.eks. på strande, p-pladser, m.v. Toiletvognen er indrettet med flere toiletrum, et teknikrum, træk og med integreret samletank.

Naturet V

»Naturet V« er et miljøvenligt tørkloset der er indrettet med et fælles toiletrum og ovenlys og kan leveres i flere modeller f.eks. handicapvenlig med kørerampe.

Toiletbygning Type 40

Toiletbygningen er indrettet med 1 stk. fælles handicapvenligt toiletrum, 3 stk. herre/dame toiletrum samt 1 stk. teknikrum. Desuden leveres »Type 40« med udendørs vaskeplads.

Toiletbygning Type 15 - special tagløsning

Toiletbygningen opfylder de lovmæssige krav til handicapvenlighed. Toiletbygningen er indrettet med 1 stk. fælles dame/herre/handicap toiletrum.

Type 35

Toiletbygningen er indrettet med 1 stk. fælles dame/handicap toiletrum, 1 stk. herre toiletrum med urinal samt 1 stk. teknikrum. »Type 35« kan leveres med søjlegangstag.

Beklædninger - Typer og materialer

Scan-Plast kan tilbyde toiletbygninger med mange forskellige typer af beklædning og materialer, f.eks. klink eller 1 på 2 med brædde beklædninger eller vores enestående kompositbeklædning.

Naturet IV

Tørklosettet er indrettet med et fælles handicapvenligt toiletrum og ovenlys. »Naturet IV« har helstøbte, tætte og rengøringsvenlige overflader i kompositmateriale både udvendig og indvendig.

Specialfremstillede toiletbygninger

Scan-Plast specialfremstillede toiletbygninger er tilpasset dine behov til funktion, design, etc.

Type 35 - med special-tag

Toiletbygningen er indrettet med 1 stk. fælles dame/handicap toiletrum, 1 stk. herre toiletrum med urinal samt 1 stk. teknikrum. »Type 35« kan leveres med søjlegangstag.

Type 35 - med stråtækt tag

Toiletbygningen er indrettet med 1 stk. fælles dame/handicap toiletrum, 1 stk. herre toiletrum med urinal samt 1 stk. teknikrum. »Type 35« kan leveres med søjlegangstag.

Tilbehør og reservedele